Lokaal verankerd familaal bedrijf met kennis van zaken

Ons bedrijf staat midden in West-Vlaanderen, de groentetuin van Europa. We zeggen graag waar het op staat, zijn ondernemend, open, eerlijk én hameren op kwaliteit.

Garantie op kwaliteit - Pasfrost

Garantie op kwaliteit

Kwaliteit is een must voor ons, of het nu gaat om onze producten, onze service of onze manier van werken. Daarom controleren we elke stap in het productieproces: van zaadje tot diepvriesgroente.

Meten is weten, en samen met uw feedback gaan we net dat stapje verder. Pasfrost beschikt dan ook over alle belangrijke kwaliteitscertificaten, zoals het internationale voedsel- en kwaliteitscertificaat BRC en het Europese kwaliteitslabel IFS.

Download BRC certificaat

Download IFS certificaat

Waterzuiveringssysteem - Pasfrost

Duurzaam ondernemer

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. We denken na over de toekomst en nemen bewuste, strategische beslissingen die zo min mogelijk impact hebben op natuur en milieu. Daarnaast kiezen we nu eenmaal graag voor de meest efficiënte oplossing, wat vaak ook de duurzaamste is.

Zo werken we met een modern uitgebouwd waterzuiveringssysteem, dat 60% van ons afvalwater herbruikt. Daarnaast implementeren we periodieke energieaudits om de CO2-uitstoot blijvend te verminderen.
 

Open bedrijfscultuur

Pasfrost is begonnen als familiebedrijf. Intussen zijn we uitgegroeid tot een grote internationale speler, maar blijft ook ons familiaal karakter en onze nuchtere, kritische mentaliteit overeind. “Moeilijk gaat ook en een uitdaging nemen we graag ter harte.

Korte en transparante communicatie is dan ook belangrijk voor ons. Met onze medewerkers én met onze klanten. Wij zeggen u dus niet wat u wilt horen, maar kiezen voor openheid en eerlijkheid. Die no-nonsense aanpak waarderen onze klanten.