Passie voor voeding?

Zoek je een job vol uitdagingen? Bij een no-nonsense bedrijf in volle groei dat werkt voor internationale klanten? Waar je deel uitmaakt van een gedreven team? Dan maken wij je graag warm voor een job in de diepvriesgroenten!

Pasfrost is een toonaangevende producent en distributeur van hoogkwalitatieve, vriesverse groenten. Je vindt ons in het West-Vlaamse Passendale, tussen de boeren die onze groenten leveren. Het familiebedrijf dat in 1977 werd opgericht, is intussen uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese producenten. Dat hebben we vooral te danken aan de mensen die zich dagelijks inzetten om dit waar te maken. Uw inzet en passie maken het mogelijk om samen elke uitdaging aan te gaan.

Wil jij deel uitmaken van ons verhaal? Pasfrost is nog steeds in volle groei en zoekt mensen die houden van eerlijkheid en transparantie, en die mee willen schrijven aan het volgende hoofdstuk.

Currently, there are no vacancies at Pasfrost.

Regularly check our website to stay informed about new vacancies or send an open application to veronique.lafaut@pasfrost.be.

You can also read our newsletter to find out what we are up to!

Do you want to apply spontaneously? Easy as pie!

Can you not find your job amongst the vacancies? Send us an open application. Pasfrost prefers talented and driven people who want to be part of our story. Applying for a job is easy as pie.

Apply spontaneously