Passie voor voeding?

Zoek je een job vol uitdagingen? Bij een no-nonsense bedrijf in volle groei dat werkt voor internationale klanten? Waar je deel uitmaakt van een gedreven team? Dan maken wij je graag warm voor een job in de diepvriesgroenten!

Pasfrost is een toonaangevende producent en distributeur van hoogkwalitatieve, vriesverse groenten. Je vindt ons in het West-Vlaamse Passendale, tussen de boeren die onze groenten leveren. Het familiebedrijf dat in 1977 werd opgericht, is intussen uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese producenten. Dat hebben we vooral te danken aan de mensen die zich dagelijks inzetten om dit waar te maken. Uw inzet en passie maken het mogelijk om samen elke uitdaging aan te gaan.

Wil jij deel uitmaken van ons verhaal? Pasfrost is nog steeds in volle groei en zoekt mensen die houden van eerlijkheid en transparantie, en die mee willen schrijven aan het volgende hoofdstuk.

En ce moment, Pasfrost n’a pas de postes vacants à vous proposer.

RConsultez régulièrement notre site Web pour vous tenir au courant des nouvelles offres ou envoyez une candidature spontanée à veronique.lafaut@pasfrost.be.

Vous pouvez aussi nous suivre grâce à notre bulletin d’information.

Posez votre candidature spontanée ? Rien de plus simple !

Vous n’avez pas trouvé le job de vos rêves parmi nos postes vacants ? Envoyez-nous dans ce cas une candidature spontanée. Pasfrost a un faible pour les personnes talentueuses et passionnées qui souhaitent contribuer à notre histoire. Postuler est très facile à faire.

Appliquer spontanément