Pasfrost diepvriesgroenten: van de boer tot het bord

Pasfrost is een producent en distributeur van kwalitatieve, smaakvolle en duurzaam geteelde diepvriesgroenten. We zijn gevestigd in Passendale, midden in de groentetuin van West-Vlaanderen. Onze afkomst is belangrijk voor ons, net zoals de afkomst van onze groenten. Die laten we telen door boeren uit de streek, die werken met kennis van en liefde voor het vak. En dat proeft uw klant op zijn bord!

  • Lokale verankering
  • Internationale afzetmarkt
  • Opvolging en sturing
  • Duurzame teelt & productie
  • Obsessie voor kwaliteit
  • Hoogtechnologisch machinepark

100% Belgisch, 100% kwaliteit

Als West-Vlaamse producent zijn we trots op onze groenten, geteeld in samenwerking met lokale boeren.

100% vriesvers, 100% kwaliteit!
Dat garanderen we u.

Vers van het hof: onze groenten van het seizoen

Van bloemkool tot bonen, Pasfrost teelt een ruim assortiment groentesoorten. De natuur kent voor ons geen geheimen. We volgen de seizoenen nauw op waardoor we het hele jaar door vriesverse groenten van een stabiele kwaliteit kunnen garanderen. Hieronder vindt u de belangrijkste groenten uit ons huidige seizoensaanbod.

Ontdek ons volledig gamma

We hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod het hele jaar door.

Bekijk alles of download de brochure

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwigheden binnen Pasfrost? Check regelmatig onze nieuwspagina, waarop wij alle informatie met u delen.

Thumbnail

Onze boeren

De kiem van onze diepvriesgroenten ligt in de grond, letterlijk en figuurlijk. Pasfrost werkt nauw samen met boeren uit de streek, die met veel liefde en kennis van het vak onze groenten telen.

Lees meer over onze boeren

Meer weten over de passie van Pasfrost?

Wilt u meer weten over de passie van Pasfrost voor (diepvries)groenten, heeft u nog vragen over onze manier van werken of heeft u diepvriesgroenten nodig?

Contacteer ons

Events

Bent u benieuwd naar de beurzen en andere evenementen die wij of onze partners uit de sector organiseren? Op onze eventpagina blijft u op de hoogte van de laatste activiteiten.