Passie voor voeding?

Zoek je een job vol uitdagingen? Bij een no-nonsense bedrijf in volle groei dat werkt voor internationale klanten? Waar je deel uitmaakt van een gedreven team? Dan maken wij je graag warm voor een job in de diepvriesgroenten!

Pasfrost is een toonaangevende producent en distributeur van hoogkwalitatieve, vriesverse groenten. Je vindt ons in het West-Vlaamse Passendale, tussen de boeren die onze groenten leveren. Het familiebedrijf dat in 1977 werd opgericht, is intussen uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese producenten. Dat hebben we vooral te danken aan de mensen die zich dagelijks inzetten om dit waar te maken. Uw inzet en passie maken het mogelijk om samen elke uitdaging aan te gaan.

Wil jij deel uitmaken van ons verhaal? Pasfrost is nog steeds in volle groei en zoekt mensen die houden van eerlijkheid en transparantie, en die mee willen schrijven aan het volgende hoofdstuk.

Pasfrost onderschrijft te werken volgens de eti base code principes.  Zie :  www.ethicaltrade.org/eti-base-code.
Hiermede bevestigen we  altijd te voldoen aan de wettelijke bepalingen, voorschriften en regels opgelegd door de overheid , op grond van arbeids-, sociale, gezondheid – en welzijnswetgeving op de werkplaats.

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen op ons algemeen nummer:

+32 51 780 780.

Spontaan solliciteren? Een koud kunstje!

Staat jouw job niet tussen onze vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie. Pasfrost heeft een boontje voor getalenteerde en gedreven mensen die mee willen schrijven aan ons verhaal.

Stuur spontane sollicitatie