Service op maat van uw foodsector

Onze diepvriesgroenten worden wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren, op verschillende manieren. Die verschillen zitten o.a. in de specifieke standaarden, de aangeleverde hoeveelheid, de verpakking, de vorm van de groenten en de merknaam.

Pasfrost is van alle markten thuis. We leveren diepvriesgroenten met kwaliteitsgarantie aan de voedingsindustrie, foodservice en retail, en houden steeds rekening met de sectorspecifieke behoeften.

Voedingsindustrie Pasfrost

Voedingsindustrie

Onze klanten uit de voedingsindustrie kunnen met al hun technische en specifieke vragen bij Pasfrost terecht. Onze open cultuur wekt vertrouwen en dat resulteert in partnerships op lange termijn.

Lees meer
Retail Pasfrost

Retail

Pasfrost beschikt over voldoende knowhow en middelen om grote volumes te leveren binnen korte tijd, zowel via private label als ons huismerk en steeds tegen marktconforme voorwaarden.

Lees meer
Foodservice Pasfrost

Foodservice

Voor onze foodserviceklanten staan gemak, stabiele kwaliteit en gezondheid voorop en die eigenschappen vinden ze ook in de oplossingen die wij aanbieden.

Lees meer

Voedingsindustrie: samen zoeken we een antwoord op uw technische vragen!

Een groot deel van onze klanten is voedingsproducent. Heeft u een bedrijf dat uiteenlopende voedingsmiddelen produceert, zoals pizza’s, bereide maaltijden of babyvoeding? Dan kunt u met al uw technische en specifieke vragen bij Pasfrost terecht. In nauw overleg kunnen vragen omtrent product, proces, verpakking e.a. resulteren in een transparante samenwerking. Want ook u als klant bent een bron van informatie. Om onze groenten aan te leveren, hebt u de keuze uit een waaier aan verpakkingsmogelijkheden, zoals 10 kg bulkkarton, zakken van 25 kg en octabin.

Elke vraag zien wij als een nieuwe uitdaging. Zo pushen klanten zoals u ons om net dat stapje verder te gaan en constant te blijven innoveren en investeren. Door nauw met u samen te werken, komen we tot een optimale oplossing: kwaliteitsproducten voor een competitieve prijs.

Voedingsindustrie Pasfrost

Foodservice: zorgeloze oplossingen voor gemaksproducten het hele jaar rond

Bent u actief in de foodservice, bijvoorbeeld horeca en catering, dan levert u voedingsmiddelen die klaar zijn voor consumptie. Voor u staat gemak, stabiele kwaliteit en gezondheid voorop en die eigenschappen zoekt u uiteraard ook in de oplossingen die wij aanbieden.

Pasfrost heeft al jaren ervaring met foodservice-klanten en gaat steeds tot het uiterste om aan de specifieke eisen van deze sector te voldoen. Hebt u een vraag over een bepaalde snit, een samenstelling van mengeling die uw eindklant, ‘de chef-kok’, als meerwaarde ziet? Aarzel dan niet ons te contacteren. Ook hierin bieden wij de nodige oplossingen. Naast ons huismerk kunnen ook private labels een oplossing zijn voor de foodservice.

Foodservice Pasfrost

Retail: competitieve producten onder private label of huismerk

Werkt u in de retail? Dan verkoopt u uw product rechtstreeks aan particulieren. Wij zijn al jaren actief in de retail en kunnen dan ook perfect inspelen op de specifieke behoeften van uw sector. We beschikken over voldoende knowhow, capaciteit, infrastructuur en voorraad om grote volumes te leveren op korte termijn en het jaar rond. We kunnen daarbij een waaier aan verpakkingsoplossingen aanbieden zoals private label, huismerk, verpakking van 400 gram tot 1 kg, zipsluiting en laminaat.

Wat u ook kiest, u krijgt altijd een kwalitatief product voor een competitieve prijs!

Retail Pasfrost

Op zoek naar een oplossing op maat?

Bent u als foodprofessional op zoek naar een specifieke oplossing die voldoet aan de vereisten van uw sector?

Contacteer ons