Passie voor voeding?

Zoek je een job vol uitdagingen? Bij een no-nonsense bedrijf in volle groei dat werkt voor internationale klanten? Waar je deel uitmaakt van een gedreven team? Dan maken wij je graag warm voor een job in de diepvriesgroenten!

Pasfrost is een toonaangevende producent en distributeur van hoogkwalitatieve, vriesverse groenten. Je vindt ons in het West-Vlaamse Passendale, tussen de boeren die onze groenten leveren. Het familiebedrijf dat in 1977 werd opgericht, is intussen uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese producenten. Dat hebben we vooral te danken aan de mensen die zich dagelijks inzetten om dit waar te maken. Uw inzet en passie maken het mogelijk om samen elke uitdaging aan te gaan.

Wil jij deel uitmaken van ons verhaal? Pasfrost is nog steeds in volle groei en zoekt mensen die houden van eerlijkheid en transparantie, en die mee willen schrijven aan het volgende hoofdstuk.

Zur Zeit gibt es bei Pasfrost keine offenen Stellen.

Besuchen Sie regelmäßig unsere Website, um sich über neue Stellenangebote zu informieren oder senden Sie eine offene Bewerbung an veronique.lafaut@pasfrost.be.

Mit unserem Newsletter bleiben Sie über uns auf dem Laufenden.

Spontan bewerben? Ein Kinderspiel!

Ist Ihre Stelle nicht in unseren Stellenangeboten aufgeführt? Senden Sie uns dann eine offene Bewerbung. Pasfrost mag talentierte und motivierte Menschen, die sich uns beim Schreiben unserer Geschichte anschließen wollen. Bewerben ist ein Kinderspiel.

Spontan bewerben